Referenties

GelrePost; sterk in het sorteren en verzenden van mailings en magazines
We zijn er trots op dat we per week 30.000 mailings en poststukken verwerken. Deze mailings, magazines en poststukken bestaan uit catalogussen, radio- en tv gidsen,vakbladen, postcodeloterij en post van liefdadigheidsinstellingen.

Onze referenties zijn: de Telefoongids, Veronica, TV film, catalogussen voor veel internetbedrijven, kalenders, liefdadigheidsmailings, rekeningen, medische tijdschriften, bierblad, vakantieblad en post die door Duitse bedrijven naar Nederland verstuurd wordt. Ook Wereld Natuur Fonds, Royal Mail en Readers Digest zijn vaste klant bij ons.

GelrePost: pakketten ontvangen, volgen, traceren, versturen of bezorgen in heel Oost Achterhoek. 
We verwerken 3.000 pakketten, per week, die door onze bezorgers gebracht worden op het opgegeven adres, bijvoorbeeld kleding, onderdelen voor servicemonteurs, pakketten van internetwinkels, bloembollen, en heel veel meer. Zowel nationaal als internationaal.

De internetbedrijven die de pakketten bij ons laten bezorgen zijn: Wehkamp, Bon Prix, Heine, OTTO, maar ook medicijnen van de paardendrogist, cosmetica van Yves Rocher, boeken van de boekenclub ECI en Malmberg, sportartikelen voor Sportscheck, dozen wijn voor Vrienden van de Goede wijn, onderdelen voor machines bundels kranten en discrete artikelen.

We hebben een uitgebreide dienstverlening, voor halen en bezorgen van post, pakketten en poststukken. Bel of mail ons en we geven het juiste advies, tegen de scherpste tarieven.

© Gelre Post - Ontwerp website en CMS: Fervent Digital, concept en inhoud: www.ikwijsudeweg.nl