Onze diensten

GelrePost – Post halen en bezorgen in Oost Achterhoek 
Particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen kunnen voor al hun partijen poststukken, mailings, palletten en pakketten terecht bij GelrePost, James Wattstraat 6/B in Lichtenvoorde. U kunt gratis parkeren voor de deur.

De sterke service van GelrePost? We halen en bezorgen de post uit de hele Oost Achterhoek graag bij uw bedrijf.  Lichtenvoorde, Aalten, Groenlo, Winterswijk, Borculo, Neede, Eibergen, Ruurlo met de omliggende kerkdorpen is grofweg ons gebied.

Informeer vrijblijvend bij ons 0544 – 377640.

GelrePost – Pakket of postbuspost halen en bezorgen. We doen het.
“Snel verspreid, wereldwijd”, met deze slogan gaat GelrePost de markt op. Het bedrijf vormt het totaal adres voor alles wat u wilt verzenden. U heeft één aanspreekpunt en dat is wel zo handig.

Per week verzorgen we 30.000 mailings en 3000 pakketten, dit doen we zorgvuldig, snel èn tegen scherpe tarieven.

GelrePost verwerkt tevens postbuspost.

GelrePost – Expresspost en warehousing
Het kleinste pakket of grootse pallet bezorgen we desgewenst per expresspost. Nationaal en internationaal.

Ons dienstenpakket is voorzien van warehousing. GelrePost beschikt over een magazijn waar de mogelijkheid is om uw postgoederen voor korte of langere tijd veilig, verwarmd, schoon en droog op te slaan. De post, pakketten en palletten zijn op afroep direct beschikbaar.

GelrePost – GelrePost is uw pakket en post specialist.
GelrePost zoekt altijd naar de beste oplossingen voor de klant om de mailings, post, pakketten en palletten wereldwijd te verzenden.

GelrePost – Binnenkomende en uitgaande post volledige geautomatiseerd.
GelrePost heeft een trouwe groep medewerkers met veel ervaring. Verder wordt er gewerkt met een volledig geautomatiseerd systeem. Het zogenoemde track & tracing. Via barcodes maakt dit systeem het mogelijk om precies inzichtelijk te maken waar het pakket zich bevindt. Dat wordt vele malen onderweg gecontroleerd en is een waterdicht gecontroleerd systeem. Er raakt nooit iets zoek.

© Gelre Post - Ontwerp website en CMS: Fervent Digital, concept en inhoud: www.ikwijsudeweg.nl